Να στείλετε μήνυμα
Instep Co., Ltd.
Σπίτι >
Instep Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Instep Co., Ltd.

Η Instep Co., Ltd.

 • Κίνα Instep Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
 • Κίνα Instep Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
 • Κίνα Instep Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
 • Κίνα Instep Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Κύρια αγορά: Βόρεια Αμερική , Νότια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική , Ωκεανία , Σε όλο τον κόσμο
Τύπος επιχείρησης: Διανομέας-χονδρεμπόρου , Πωλητής
Αριθμός εργαζομένων: 50~80
Ετήσιες πωλήσεις: 1 Million-2.5 Million
Εξαγωγικές π.κ.: 60% - 70%
Εισαγωγή

Η εταιρεία Instep Shoes είναι ένας γνωστός κατασκευαστής υποδημάτων που σχεδιάζει και παράγει υψηλής ποιότητας παπούτσια για πελάτες σε όλο τον κόσμο.και την ικανοποίηση των πελατώνΗ παρουσίαση της εταιρείας παρέχει μια επισκόπηση της αποστολής, των αξιών, της γκάμας προϊόντων,και δέσμευση για την προμήθεια εξαιρετικών υποδημάτων.

Αποστολή:
Στην εταιρεία Instep Shoes, η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε υποδήματα που όχι μόνο αγκαλιάζουν το στυλ και την άνεση, αλλά ανταποκρίνονται και στις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις των πελατών μας.Προσπαθούμε να συνδυάσουμε εξαιρετική δεξιότητα, την τεχνολογία αιχμής, και βιώσιμες πρακτικές για την παροχή παπουτσιών που βελτιώνουν τη ζωή των ατόμων, ένα βήμα τη φορά.

Αξίες:
Η εταιρεία μας υποστηρίζει ένα σύνολο βασικών αξιών που καθοδηγούν τις καθημερινές μας δραστηριότητες και τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων:

 1. Ποιότητα: Δίνουμε προτεραιότητα στη χειροτεχνία και την προσοχή στις λεπτομέρειες για να διασφαλίσουμε ότι κάθε ζευγάρι παπουτσιών πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και αντοχής.
 2. Καινοτομία: Αγκαλιάζουμε την καινοτομία και συνεχώς εξερευνούμε νέα υλικά, τεχνολογίες και σχέδια για να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή των τάσεων υποδημάτων και να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες απαιτήσεις των πελατών.
 3. Ευχαρίστηση πελατών: Δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και να διασφαλίζουμε ότι οι ανάγκες και οι προσδοκίες των πελατών μας ικανοποιούνται ή υπερβαίνουν.
 4. Βιωσιμότητα:Είμαστε αφοσιωμένοι στο να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα εφαρμόζοντας βιώσιμες πρακτικές σε όλες τις παραγωγικές μας διαδικασίες και προμηθεύοντας οικολογικά φιλικά υλικά όποτε είναι δυνατόν..
 5. Ηθικές πρακτικές: Ακολουθούμε τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές και διατηρούμε ισχυρές σχέσεις με τους προμηθευτές, τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους μας, προωθώντας μια κουλτούρα διαφάνειας και δικαιοσύνης.

Διάλογος προϊόντων:
Η Instep Shoes Company προσφέρει μια ποικιλία υποδημάτων για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

 1. Κανονικά παπούτσια: άνετα και κομψά παπούτσια κατάλληλα για καθημερινή χρήση, που παρέχουν διαρκή άνεση και ευελιξία.
 2. Αθλητικά παπούτσια: Αθλητικά παπούτσια προσανατολισμένα στην απόδοση που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την απόδοση και να παρέχουν ανώτερη υποστήριξη κατά τη διάρκεια διαφόρων αθλητικών και σωματικών δραστηριοτήτων.
 3. Τυπικά παπούτσια: Έλεγκτα και εκλεπτυσμένα παπούτσια που έχουν σχεδιαστεί για επίσημες περιστάσεις, κατασκευασμένα με σχολαστική προσοχή στις λεπτομέρειες και από υψηλής ποιότητας υλικά.
 4. Μπότες: Στυλ και λειτουργικές μπότες, προσαρμοσμένες σε διαφορετικές εποχές και σκοπούς, που προσφέρουν αντοχή και προστασία σε διάφορες καιρικές συνθήκες.
 5. Αθλητικά παπούτσια: Τρέντυ και άνετα παπούτσια που συνδυάζουν με ευκολία τη μόδα και τη λειτουργικότητα, ικανοποιώντας τις ανάγκες των ατόμων που ενδιαφέρονται για τη μόδα.
Υπηρεσία

Η Instep Shoes Company, όχι μόνο προσπαθεί να παρέχει παπούτσια υψηλής ποιότητας αλλά προσφέρει και εξαιρετικές υπηρεσίες για να εξασφαλίσει τη μέγιστη ικανοποίηση των αξιόλογων πελατών μας.Η δέσμευσή μας για την αριστεία εκτείνεται πέρα από τα προϊόντα μας, και είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε μια απρόσκοπτη και εξατομικευμένη εμπειρία.Αυτό το άρθρο περιγράφει το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε για να βελτιώσετε την αγορά παπουτσιών σας και να βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι για τις ανάγκες σας.

 

Συζήτηση τύπου:
Η επιλογή του σωστού ζευγαριού παπουτσιών συνεπάγεται να λαμβάνεται υπόψη όχι μόνο η λειτουργικότητα αλλά και το στυλ.βοηθώντας σας να βρείτε παπούτσια που ταιριάζουν με το προσωπικό σας γούστο και συμπληρώνουν την ντουλάπα σαςΕίτε ψάχνετε για καζουάλ παπούτσια, επίσημα παπούτσια, ή αθλητικά παπούτσια, οι ειδικοί μας θα σας βοηθήσουν να πάρετε ενημερωμένες αποφάσεις.

 

Επιλογές προσαρμογής:
Κατανοούμε ότι οι ατομικές προτιμήσεις ποικίλλουν και μερικές φορές οι πελάτες αναζητούν μοναδικές επιλογές υποδημάτων..Από την επιλογή υλικών και χρωμάτων μέχρι την προσθήκη εξατομικευμένων λεπτομερειών, η ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας για να δημιουργήσει ένα μοναδικό ζευγάρι που αντανακλά το στυλ και την προσωπικότητά σας.

 

Επισκευή και συντήρηση παπουτσιών:
Στην εταιρεία Instep Shoes, πιστεύουμε στη μακροζωία των προϊόντων μας.Είτε αντικαθιστά τις φθαρμένες σόλες, επισκευή ράμματα, ή την αποκατάσταση της εμφάνισης του αγαπημένου σας ζευγαριού, οι έμπειροι τεχνίτες μας θα χειριστεί τα παπούτσια σας με προσοχή και εμπειρία.

 

Υποστήριξη πελατών:
Στην Instep Shoes Company, δίνουμε προτεραιότητα στην εξαιρετική υποστήριξη πελατών.Αν χρειάζεστε βοήθεια για τη μέτρηση του μεγέθους, παρακολούθηση της παραγγελίας σας, ή την επίλυση οποιωνδήποτε ζητημάτων, οι φιλικοί και έμπειροι εκπρόσωποί μας θα παρέχουν άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

Ιστορία

Η INSTEP CO., Ltd, είναι μια εταιρεία υποδημάτων με ακεραιότητα και συνεχή καινοτομία, η οποία ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την προμήθεια, τις πωλήσεις, τον ποιοτικό έλεγχο και την εξάγωγή υπηρεσιών.Χουνάν αλλά εν τω μεταξύΗ INSTEP ξεκίνησε την επιχείρηση από το 2019 αλλά η ιστορία μας στα παπούτσια σχεδόν από 23 χρόνια πριν,Από τα γυναικεία και ανδρικά παπούτσια και εν τω μεταξύ έχουμε το προϊόν με άδεια όπως η Disney, Marvel, Mattel και ούτω καθεξής από 15 χρόνια πριν.

Η ομάδα μας

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε καλή ανάπτυξη στα παπούτσια των παιδιών, ειδικά με το φως.Συνεργαζόμαστε με πολλά εργοστάσια ελέγχου και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε ένα σύνολο 4 ~ 5 νέων καλούπιων κάθε χρόνο και η ανατροφοδότηση της αγοράς είναι επίσης προφανής και ενεργήΤο INSTEP μπορεί επίσης να προσφέρει μια κατάλληλη λύση για ορισμένους πελάτες που δεν έχουν αρκετή ομάδα σχεδιασμού με τις άδειές τους, ειδικά κατά τη διάρκεια των περιόδων καραντίνας.Και επίσης έχουμε μια καλή σχέση και επικοινωνία με πολλούς σχεδιαστές από όλο τον κόσμο.Χαιρόμαστε να μοιραζόμαστε νέα υλικά και νέα τεχνολογία ή διαδικασίες για να δημιουργήσουμε νεότερα και καλύτερα σχέδια.Η INSTEP κατανοεί πλήρως τη δυσκολία του ανταγωνισμού στην αγορά αλλά είμαστε πάντα δίπλα σας και πιστεύουμε ότι θα εξερευνήσουμε το κατάλληλο προϊόν για κάθε αγορά.Απλά μίλα μας, πες μας τι θέλεις, και θα σε βοηθήσουμε να το βρεις ή να το δημιουργήσεις σύντομα...

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-731-8482-1128
401-178, WONDERFUL BUILDING, 176 WANJIALI ROAD M, ΤΣΑΝΓΣΑ, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε